h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kuşadası’na Yepyeni Bir Etkinlik Merkezi Geliyor!

Kuşadası’na Yepyeni Bir Etkinlik Merkezi Geliyor!

Kuşadası Belediyesi, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının son aşamasına geldi. Çalışmalar tamamlandığında Kuşadası, düğün ve nişan organizasyonlarının yanı sıra kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak modern bir tesise kavuşacak. Başkan Ömer Günel, yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek evlenecek çiftlerin daha güzel bir ortamda düğün yapabileceğini belirtti.

Kuşadası Belediyesi, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamlamak üzere. Kuşadası, düğün, nişan ve kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak modern bir sosyal tesise kavuşacak. Başkan Ömer Günel liderliğinde alt ve üstyapı yatırımlarıyla Kuşadası’yı modern bir turizm kenti haline getirme hedefiyle çalışmalara devam eden Kuşadası Belediyesi, aynı zamanda kentte yenilenmiş sosyal tesislerin de oluşturulmasına öncülük ediyor. Bu kapsamda Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazar Yeri’nin arkasında bulunan Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde yapılan yenileme ve bakım çalışmaları hızla ilerliyor. Çalışmaların son aşamasına gelindi ve dış cephe yenilendi. İçerdeki salonun aydınlatma ve havalandırma sistemi değiştirilip, duvarlar boyandı. Zemin traverten taşla kaplandı ve 700 kişilik salonun sahnesi genişletildi. Ayrıca eskiyen masa, sandalye ve mobilyalar yenileriyle değiştirildi. Yakında tamamlanacak olan bakım çalışmalarının ardından Kuşadası, haftanın 7 günü hizmet verecek konforlu bir sosyal tesise sahip olacak. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Merkezin modern ve estetik bir görünüme kavuştuğu için çok mutlu olduklarını belirten Başkan Günel, çiftlerin artık daha şık, güzel ve konforlu bir ortamda düğünlerini yapabileceklerini ifade etti. Ayrıca, kentteki sivil toplum kuruluşlarının da merkezi kullanabileceğini söyledi.

Muş’ta yetenekli öğrencilerin uzay yolculuğu projesi merakla izlendi.

Sıradaki haber:

Muş’ta yetenekli öğrencilerin uzay yolculuğu projesi merakla izlendi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.