h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Malatya’da Yaban Keçileri Grup Halinde Yakalandı

Malatya’da Yaban Keçileri Grup Halinde Yakalandı

Malatya'da koruma altında olan yaban keçileri, Pütürge ilçesindeki dağlık alanlarda sürü halinde görüldü. Tepehan mevkiinde doğa yürüyüşü yapan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, yaban keçilerinin dağların yüksek kesimlerine doğru kaçtığı gözlendi. Türkiye'de nesli tehlike altında olan yaban keçilerinin bu anları, doğa severlerin ilgisini çekti.

Malatya’da, nesli tehlike altında olan yaban keçileri görüntülendi. Bu hayvan türü, Türkiye genelinde tükenme riskiyle karşı karşıya olduğu için koruma altında bulunuyor. Yüksek dağlık bölgelerde bulunan Pütürge ilçesinde, doğa yürüyüşü yapan vatandaşlar tarafından çok sayıda yaban keçisi sürü halinde görüntülendi. Tepehan mevkisinde kaydedilen videoda, yaban keçilerinin kayalık ve yüksek bölgelere doğru koşarak bölgeden uzaklaştığı görüldü. Bu etkileyici görüntüler, yaban keçisi koruma çalışmalarının önemini bir kez daha vurgulamaktadır.

Ağrı Dağı’nın eteklerine, beklenen kar yağışı kış ayında gerçekleşmedi

Sıradaki haber:

Ağrı Dağı’nın eteklerine, beklenen kar yağışı kış ayında gerçekleşmedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.