h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Menteşe Belediyesi, ekiplerini harekete geçirdi

Menteşe Belediyesi, ekiplerini harekete geçirdi

Menteşe Belediyesi, ilçede etkili olan kuvvetli yağışlara karşı tüm güçlerini kullanarak müdahalede bulundu. Ekipler, aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde tıkanan logarlar ve büzleri temizledi, su baskınları ve çamurları temizledi. Belediye Başkanı Gümüş, yaşanan olumsuzluklara karşı Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleriyle ortak çalıştıklarını belirtti ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Menteşe Belediyesi, ilçede iki gündür etkili olan kuvvetli yağışlara karşı harekete geçti. Belediye ekipleri, aşırı yağışların neden olduğu olumsuzluklarla mücadele etmek için tüm olanaklarını seferber etti.
Gece gündüz sahada olan ekipler, özellikle Yeniköy (Cedit), Kötekli, Düğerek, Yerkesik, Gülağzı, Yenice, Karabağlar Yaylası Tozlu Mevkii ve Yücelen Hastanesi önünde olumsuz etkileri en aza indirmek için tıkanan logar ve büzleri açtı, su baskınları ve çamurun temizlenmesi için önlemler aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, son 24 saat boyunca etkili olan şiddetli yağışlara karşı gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Gümüş, “Son 2 gündür yaşanan yoğun yağışlar, ilçemizde bazı olumsuzluklara sebep oldu. Meteoroloji tarafından da turuncu alarm verilen ilçemizde güçlü ve sağanak yağışlar yaşandı. Bu aşırı yağışlar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleriyle ortak çalışmalar yürüttük. İlçemizde metrekareye 57,6 kg yağış düştü ve özellikle Yeniköy (Cedit), Kötekli, Düğerek, Yerkesik, Gülağzı, Yenice, Karabağlar Yaylası Tozlu Mevkii ve Yücelen Hastanesi önünde şiddetli yağışların olumsuz etkileri hissedildi. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde bu bölgelere müdahale etti. Ayrıca ilçemiz genelinde yaşanan su baskınlarının önüne geçmek, yağmur sularının çekilmesiyle oluşan çamurları temizlemek ve tıkanan logar ve su hatlarına müdahale etmek için belediyemizin ekipleri gereken önlemleri aldı. Şiddetli yağışlarda vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaları halinde belediyemizle iletişime geçmelerini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

Lojistik Taşımacılığının Önemli Yolu, Konforlu Ulaşım İmkanıyla Hizmetinizde

Sıradaki haber:

Lojistik Taşımacılığının Önemli Yolu, Konforlu Ulaşım İmkanıyla Hizmetinizde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.