h Dolar 34,2718 % -0.02
h Euro 37,0659 % -0.02
h Sterlin 44,3371 % -0.01
h Altın (Gr) 2.990,99 %-1,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Nazilli’de Büyükşehir, Yolları Yenileyerek Hizmete Sunuyor

Nazilli’de Büyükşehir, Yolları Yenileyerek Hizmete Sunuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Yol yapım ve bakım ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi ve Zafer Mahallesi'nde parke taşı ve sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta Şirinevler Mahallesi'nde yol yenileme çalışmaları başlatılan ekipler, çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Ayrıca Pirlibey Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışmalarıyla şehirdeki yollar daha estetik ve modern hale getiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de alt ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kaliteli ulaşımı sağlamak ve vatandaşları modern yollarla buluşturmak amacıyla hızlı ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’nin çeşitli bölgelerinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Yol Şube Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, son olarak Cumhuriyet Mahallesi Şehit Murat Ultay Bulvarı’nda parke taşı döşemesi ve Zafer Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Ekipler, eskimiş ve zarar görmüş eski yolları hızla yenileyerek vatandaşları estetik ve modern yollarla buluşturmak için yoğun mesai harcıyor.

Geçtiğimiz hafta Şirinevler Mahallesi Beşeylül Caddesi’nde yol yenileme çalışması başlatan ekipler, trafiği etkilememek adına çalışmalarını kademeli olarak sürdürüyor. Beşeylül Caddesi’nde gerçekleştirilen yeni sıcak asfalt çalışması ile ulaşım daha konforlu hale gelmiş, sürücüler yolun yeni ve güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade etmiştir. Bölgede yaşayan vatandaşlar da yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etmişlerdir.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamen yenilenen Pirlibey Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiği belirtiliyor.

Antalya’nın doğu ilçeleri için gökgürültülü sağanak yağış uyarısı

Sıradaki haber:

Antalya’nın doğu ilçeleri için gökgürültülü sağanak yağış uyarısı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.