h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Neşeyle karşılanan kar yağışı, kentte kartpostallık manzaraları oluşturdu

Neşeyle karşılanan kar yağışı, kentte kartpostallık manzaraları oluşturdu

Düzce'de geçtiğimiz akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, ardından gelen güneşli hava ile beraber kartpostallık manzaralar ortaya çıkardı. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, yer yer dronlarla da havadan görüntülendi. Vatandaşlar, bu güzel manzaradan etkilendiklerini belirtiyor ve ilerleyen günlerde daha fazla kar yağışı beklediklerini ifade ediyorlar.

“DÜZCE (İHA) – Dün akşam saatlerinde Düzce’de kar yağışı etkisini gösterdi. Yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplanırken, güneşli hava ile birlikte muhteşem manzaralar ortaya çıktı.

Kar yağışı öğlen saatlerinde yerini güneşli havaya bıraktı ve özellikle kentin yüksek bölgelerinde etkisini gösterdi. Bu durum, kartpostallara yakışacak güzellikte görüntülerin oluşmasını sağladı. Düzce’nin karlı manzarası bir dron ile havadan görüntülendi. Hakan Arslan isimli bir vatandaş, “Kar yağışı Düzce’de akşam saatlerinde başladı ve ilerleyen saatlerde daha yoğunlaştı. Sabah uyandığımızda bu harika manzarayla karşılaştık. Yüksek kesimlere daha fazla kar yağmış. Gerçekten çok etkileyici bir görüntü. Daha fazla kar yağdığında çok daha güzel manzaralar ortaya çıkacak. İlerleyen günlerde yeniden kar yağışının olacağı söyleniyor, bekleyip göreceğiz” şeklinde ifade etti.

İskenderun’da yoğun yağışlar esnafı olumsuz etkiledi

Sıradaki haber:

İskenderun’da yoğun yağışlar esnafı olumsuz etkiledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.