h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ordu’da ulaşım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ordu’da ulaşım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesinde Tepealan-Terzili-Beypınar Mahalleleri bağlantı yolunu beton yol ile yeniliyor. Yaklaşık 2,7 kilometrelik yol genişletme çalışmalarının ardından yapılan beton yol ile mahalle sakinleri daha konforlu bir yol kullanacak. Mahalle halkı çalışmaları kısa sürede tamamlanması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı'na teşekkür etti. Yolumuz dar ve bozuktu, inşallah güzel olacak." şeklinde ifadeler kullandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına mevsim şartlarına bağlı olarak devam etmektedir.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevsim koşullarına bağlı olarak 19 ilçede yol çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Korgan ilçesinde faaliyet gösteren ekipler, Tepealan-Terzili-Beypınar Mahalleleri bağlantı yolunu betonla kaplamaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt seferberliğinin yanı sıra arazi ve iklim şartlarına uygun olarak beton yol çalışmalarına da odaklanıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Korgan ilçesine bağlı Tepealan-Terzili-Beypınar Mahalleleri arasındaki bağlantı yolu için konforlu bir beton yol inşa ediyor.

2,7 kilometrelik yol güzergahında yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler beton yol yapımına başladı ve kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

Yol genişletme çalışmaları sonrasında beton yol ile yolların konfor kazandığını belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. Yolun eskiden dar ve bozuk olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Çok kısa sürede yol genişletme çalışmaları gerçekleştirildi. Yolumuz artık güzel olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kale İlçesinde 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Sıradaki haber:

Kale İlçesinde 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.