h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Salihli’deki Pazarköy Mahallesi artık içme suyu teminatına ulaştı!

Salihli’deki Pazarköy Mahallesi artık içme suyu teminatına ulaştı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Pazarköy Mahallesine daha verimli içme suyu sağlamak için başlattığı sondaj çalışmalarını tamamladı. Sondajdan elde edilen numunenin olumlu sonuç vermesi durumunda, içme suyu bağlantı çalışmaları yapılacak. MASKİ, Manisa'nın altyapısını güçlendirmek için arıtma tesisleri, su hatları ve depolar gibi yatırımlarını sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Pazarköy mahallesinde içme suyu sorununu çözmek için başlattığı sondaj çalışmasını tamamladı. Yapılan son ölçümlerde, açılan sondajın saatte 11 litre su verimine sahip olduğu belirlendi.
Arıtma tesisleri, içme suyu hatları, kanalizasyon sistemleri ve su depoları gibi altyapı projeleriyle Manisa’nın kalkınmasına katkıda bulunan MASKİ Genel Müdürlüğü, kırsal bölgelerde de yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Salihli ilçesine bağlı Pazarköy Mahallesine daha verimli ve kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sondaj çalışmaları tamamlandı. Sondajdan elde edilen su numunesi, test için laboratuvara gönderildi ve sonuçlar bekleniyor. Eğer olumlu bir sonuç alınırsa, daha sağlıklı ve verimli içme suyunun bölgeye ulaştırılması için gerekli bağlantı çalışmaları yapılacak.

Atakum’da sokak hayvanlarına destek verenlere dikkat çeken kampanya

Sıradaki haber:

Atakum’da sokak hayvanlarına destek verenlere dikkat çeken kampanya

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.