h Dolar 34,2422 % -0.11
h Euro 37,0729 % -0.11
h Sterlin 44,5648 % 0.56
h Altın (Gr) 3.013,55 %0,71
h BIST100 8.887,16 %1,98
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şanlıurfa’da asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Şanlıurfa’da asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sırrın Mahallesi'nde sıcak asfalt serimi için alt yapı çalışmalarını tamamladı. Ekipler, İdare ve Vergi Mahkemeleri binasının bulunduğu 602. Cadde'de çalışmalarını sürdürerek vatandaşlara konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.

Şanlıurfa’nın merkezinde asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Sırrın Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.
Kent genelindeki yol ağına daha iyi hizmet sunmak için kendi kaynaklarıyla ve belediye ekipleriyle çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, deformasyona uğramış yollarda alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başlamıştır.
Ekiplerimiz, Sırrın Mahallesi’nde bulunan İdare ve Vergi Mahkemeleri binasının bulunduğu 602. Cadde’de asfalt çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Mahalle sakinlerine konforlu bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirmektedir.

Bodrum-Kaş arası denizlerde fırtına bekleniyor

Sıradaki haber:

Bodrum-Kaş arası denizlerde fırtına bekleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.