h Dolar 34,2482 % 0.35
h Euro 37,2283 % 0.35
h Sterlin 44,6925 % 0.56
h Altın (Gr) 2.988,60 %1,17
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Şiddetli yağışlar denizi kahverengiye boyadı!

Şiddetli yağışlar denizi kahverengiye boyadı!

Mersin'in Bozyazı ilçesinde süregelen aralıklı yağışlarla birlikte dereler denizle buluşarak kahverengi bir renge dönüştü. Toros Dağları'ndan gelen çamurlu yağmur sularının etkisiyle Sarısu Deresi ve Sini çayının debisi arttı. Bu durum da denizde alışılmadık bir mavi-kahverengi manzara oluşturdu.

Mersin’in Bozyazı ilçesinde üç gündür süren aralıklı yağmurlar, derelerin denize ulaştığı bölgelerin kahverengiye dönmesine neden oldu. Meteorolojinin yağış uyarısıyla birlikte Mersin’in batı ilçelerinde devam eden yağışlar, özellikle Bozyazı ilçesinde zaman zaman şiddetli etkiler gösterdi. Yüksek kesimlerden ve dağlardan gelen sularla beslenen Sarısu Deresi ve Sini Çayı, yağmur sularının çamurlu olması nedeniyle akışını artırdı. Bu durum, denize ulaşan suyun renginin değişmesine sebep oldu. Bozyazı sahil kesiminde, deniz alışılmadık bir manzara oluşturarak mavi ve kahverengi tonlarda görüntülendi.

Aksaray’da kötü koku ve görüntü sorunlarına çözüm: Yeni katı atık tesisi devreye alındı

Sıradaki haber:

Aksaray’da kötü koku ve görüntü sorunlarına çözüm: Yeni katı atık tesisi devreye alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.