h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Sivas’ta belgesel tadında görüntüler ortaya çıktı, şaşkınlıkla izleyecek

Sivas’ta belgesel tadında görüntüler ortaya çıktı, şaşkınlıkla izleyecek

Sivas'ın Ulaş ilçesindeki göllerde çekilen görüntüler, belgesellere taş çıkaracak düzeyde. Milli Parklar ekipleri, Bostankaya, Tecer, Alaçorak, Ulaş gölü ve çevresini ziyaret ederek çekimler gerçekleştirdi. Görüntülerde boz kaz, erguvani balıkçıl, alaca balıkçıl, sığır balıkçıl, angıt, sakarmeke, küçük ak nalıkçıl, çeltikçi ve Anadolu yer sincabı gibi hayvanların doğal yaşamı yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, büyük beğeni topladı.

Sivas’ın Ulaş ilçesindeki göllere ait çekimler, belgesel tadında gösterim yapmaya değer oldu. Sivas Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, Bostankaya, Tecer, Alaçorak, Ulaş gölü ve çevresine ait ulusal değere sahip sulak alanları görüntüledi. Bu görüntülerde boz kaz, erguvani balıkçıl, alaca balıkçıl, sığır balıkçıl, angıt, sakarmeke, küçük ak nalıkçıl, çeltikçi ve Anadolu yer sincabı gibi hayvanları görmek mümkün. Sosyal medyada paylaşılan bu nefes kesici doğa görüntüleri, beğenileri üzerine topladı.

Bitlis’in Köylerinde Yoğun Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor!

Sıradaki haber:

Bitlis’in Köylerinde Yoğun Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.