h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Susurluk Mezarlığı’nda çalışmalar tamamlanmak üzere

Susurluk Mezarlığı’nda çalışmalar tamamlanmak üzere

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk Mezarlığı'ndaki çalışmaların yüzde 95'inin tamamlandığını duyurdu. Mezarlıkta, cenazelerin kısa sürede defnedilebileceği belirtildi. Büyükşehir Belediyesi, önceki bir şirketin iflası nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için ikinci bir ihale düzenlemişti. Duvarlar tamamlandı ve bin kişilik mezarlıkta defin alanları ve yaya yollarının büyük bir kısmı tamamlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk Belediyesi ile yaptığı protokol kapsamında mezarlık için önemli destekler sağladı.


("Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Susurluk Mezarlığı’nda çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı. Vatandaşlar kısa bir süre içerisinde cenazelerini defnedebilecek.")

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk Mezarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmaların yüzde 95’inin tamamlandığını duyurdu. Projenin tamamlanmasının ardından vatandaşlar artık kısa bir süre içerisinde sevdiklerini bu mezarlıkta defnedebilecek.

Susurluk Mezarlığı’nın yapımına başlandığı süreçte, ilk ihaleyi alan firma iflas etti. Ancak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bölgede mağduriyet yaşanmaması için hemen harekete geçerek ikinci bir ihale düzenledi. Yaklaşık bin kişilik mezarlığın çevre duvarları tamamlandı ve cenaze defin alanları ile yaya yollarının yüzde 95’i tamamlandı. Bu sayede vatandaşlar artık yakınlarını Susurluk Mezarlığı’na defnedebilecekler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Susurluk Belediyesi ile 2019 yılından bu yana bir protokol imzalayarak mezarlıkların iyileştirilmesi için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Susurluk Belediyesi’ne 300 bin liradan fazla nakdi destek sağlandı ve bin 700 takım kefen ile tahta desteği sağlandı. Ayrıca 4 bin 500 litre mezarlık ilacı da mezarlıklar için temin edildi.

Beyaz cennette kar hortumu şaşkınlık yarattı

Sıradaki haber:

Beyaz cennette kar hortumu şaşkınlık yarattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.