h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu resmi olarak faaliyete geçti!

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu resmi olarak faaliyete geçti!

Siirt'te faaliyete geçecek olan Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesindeki tarım müzesinde tahsis edilen ofiste hizmet vermeye başladı. Yatırımcılar TKDK ofisinde bulunan uzmanlardan desteklemeler hakkında bilgi ve teknik destek alabilecekler. Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, TKDK'nın ilde faaliyet göstermesinin yatırımcılar açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Il müdürlüğü olarak TKDK'ya personel, ofis ve alt yapı desteği sağlayacaklarını vurguladı.

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Siirt’te 2024 yılında hizmete girecek olan bir tarım müzesinde tahsis edilen ofiste faaliyet göstermeye başladı. Yatırımcılar, TKDK ofisinde bulunan uzmanlardan destekleme programları hakkında bilgi ve teknik destek alabilecekler. Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, TKDK’nın ilde faaliyet göstermesinin yatırımcılar için büyük önem taşıdığını belirtti. Demirhan, Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla il müdürlüğü olarak TKDK’ya personel, ofis ve altyapı desteği sağlayacaklarını ve ihtiyaç duyulan her alanda yardımcı olacaklarını vurguladı.

Lapseki Belediyesi, ilçe genelindeki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

Sıradaki haber:

Lapseki Belediyesi, ilçe genelindeki faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.