h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Tendürek Dağı geçidi, ağır yük taşıyan araçlara kapatıldı

Tendürek Dağı geçidi, ağır yük taşıyan araçlara kapatıldı

Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, aşırı kar ve tipi nedeniyle ağır tonajlı araçlara kapatıldı. Yoğun kar yağışı Van'ı etkisi altına almış durumda. Türkiye'nin önemli transit geçiş noktalarından biri olan Tendürek Geçidi, Çaldıran ilçesi ile Doğubayazıt ilçesini birbirine bağlıyor. Kar ve tipi sebebiyle güvenlik önlemleri kapsamında ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmeyecek.

Van’ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle ağır tonajlı araçlara kapatıldı. Türkiye’nin en önemli transt geçiş noktalarından biri olan Tendürek Geçidi, Van’ın Çaldıran ilçesini Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile birbirine bağlıyor. Ancak şu anda bölgedeki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ağır tonajlı araçlara geçiş izni verilmemektedir. Bu durum, bölgede ulaşımı etkilemektedir ve sürücülerin dikkat etmesi gerekmektedir. Karayolları ekipleri, yolun yeniden açılması için çalışmalara devam etmektedir. Dolayısıyla, yolun açılmasıyla birlikte normal ulaşımın sağlanması beklenmektedir.

Düzce’de karla mücadele faaliyetleri başladı

Sıradaki haber:

Düzce’de karla mücadele faaliyetleri başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.