h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Vali Selçuk Aslan, yenilenebilir enerji yatırımlarını yerinde inceledi

Vali Selçuk Aslan, yenilenebilir enerji yatırımlarını yerinde inceledi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen bir yenilenebilir enerji yatırımı, Düzce Valisi Selçuk Aslan tarafından incelendi. Düzce Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrika, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın hibe desteğiyle yenilenebilir enerji yatırımları konusunda çalışmalar yürütüyor. Vali Aslan, firma yetkililerinden bilgi alarak ve Tarım İl Müdürü Esra Uzun ile birlikte yatırımı inceledi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Tarım ve Orman Bakanlığı destekli bir yenilenebilir enerji yatırımını yerinde inceledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, ülke genelinde yenilenebilir enerji alanında desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrika, yenilenebilir enerji konusunda çalışmalarını yürüttü. Düzce Valisi Selçuk Aslan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan hibe desteği alan fabrikayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Aslan, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yenilenebilir enerji alanında yapılan yatırımı Tarım İl Müdürü Esra Uzun ile birlikte inceledi.

İstasyonaltı Mahallesi’nde Prestij Cadde Projesi Hayata Geçiriliyor

Sıradaki haber:

İstasyonaltı Mahallesi’nde Prestij Cadde Projesi Hayata Geçiriliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.