h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • VEDAŞ çalışanları, kar yağışının zorluğuyla mücadele ediyor

VEDAŞ çalışanları, kar yağışının zorluğuyla mücadele ediyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri kar kalınlığının 1 metreyi aştığı zorlu coğrafyada arızalara müdahale ediyor. Bu ekipler, kopan hatlar ve trafolardaki arızaları onarmak için gece gündüz çalışıyorlar. Karlar içinde 10 kilometreye varan bir mesafeyi yürüyerek, ilçenin tüm mahalleleri ve köylerini besleyen ana hatları tamir ediyorlar. Kesintisiz enerji sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan VEDAŞ personeli, vatandaşların günlük yaşamlarını etkileyen elektrik sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekibi, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı zorlu koşullarda arıza onarımları için çalışmalarını sürdürüyor. VEDAŞ Yüksekova Arıza Onarım ve Bakım ekibi, gece gündüz demeden kar yağışıyla birlikte meydana gelen arızaları çözüme kavuşturmak için yoğun çaba sarf ediyor. Kırsal bölgelerdeki hat kopmaları ve trafolardaki arızaları düzeltmek amacıyla çalışan ekipler, vatandaşlara kesintisiz elektrik enerjisi sağlamak için büyük emek harcıyor. Ekipler, karlar içinde yaklaşık 10 kilometre yürüyerek ilçenin tüm mahallelerinin ve köylerinin ana hatlarını onarmaya devam ediyor.

Cadde suya dönüşünce sürücüler büyük zorluklar yaşadı

Sıradaki haber:

Cadde suya dönüşünce sürücüler büyük zorluklar yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.