h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Yüksekova-Van karayolu, kaya parçalarının temizlenmesiyle yeniden trafiğe açıldı

Yüksekova-Van karayolu, kaya parçalarının temizlenmesiyle yeniden trafiğe açıldı

Hakkari'de Yüksekova-Van karayolunda yaşanan heyelan sonucunda kaya parçaları yola düştü. Ekiplerin çalışmasıyla kaya parçaları temizlenerek yol tekrar trafiğe açıldı. Kar yağışının ardından dağdan kopan kaya parçaları nedeniyle yol kapanmıştı. Ekipler, sürekli nöbet tutarak kontrol sağlamıştı. Sürücülere daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Hakkari’nin Yüksekova-Van karayolunda meydana gelen heyelan sonucunda düşen kaya parçaları temizlenerek, yol tekrar trafiğe açıldı. Geçtiğimiz hafta Yüksekova-Van karayolunun Yeniköprü mevkisinde yaşanan heyelan durumu nedeniyle yol 2 gün süreyle trafiğe kapanmıştı. Bölgede görevli olan ekipler, kontrolü sağlamak için nöbet tutmuştu. Kar yağışının etkili olduğu 4 gün sonra, dağdan kopan kaya parçaları nedeniyle karayolu tekrar trafiğe kapatıldı. Bu durum üzerine hazır bekleyen ekipler, hızlı bir şekilde düşen kaya parçalarını temizleyerek yolun trafiğe açılmasını sağladılar. Ekipler, sürücülere yolu daha dikkatli kullanmaları konusunda uyarıda bulundular.

Ardahan’da aç kalan kurtlar, şehir merkezine doğru hareket etmeye başladı

Sıradaki haber:

Ardahan’da aç kalan kurtlar, şehir merkezine doğru hareket etmeye başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.